Forrás: Freepik
Zesty gyümölcsös alkoholmentes puncs
Ez a vibráló és frissítő Zesty Fruit Splash alkoholmentes puncs garantáltan feldob minden eseményt!
Hozzávalók
- 2 liter Citromos-citromos szóda
- 1 csésze Narancslé (lehetőleg frissen facsart)
- 1 csésze ananászlé
- 1 csésze almalé
- 1⁄2 csésze Citromlé (frissen facsart citromlé ajánlott)
- 1 csésze Vegyes bogyós gyümölcsök (eper, áfonya, málna)
- friss mentalevelek a díszítéshez
- jégkockák
Eljárás
Először is gyűjtsd össze az összes hozzávalót. Győződjön meg róla, hogy a vegyes bogyókat alaposan megmossa, mielőtt felhasználja őket. Én személy szerint szeretem a szezonális gyümölcsöket hozzáadni az extra frissesség érdekében.
Egy nagy puncsos tálban keverje össze a narancs-, az ananász- és az almalevet. Az édes és fanyar hatás érdekében ne felejtse el hozzáadni a frissen facsart citromlevet. A friss citrusfélék használata a palackozott gyümölcslevek helyett igazán feldobja a puncs általános ízét.
Lassan öntse bele a citromos-citromos szódát, miközben enyhén keveri a keveréket. A túl gyors keverés miatt a szóda elveszítheti pezsgését.
Dobja bele a vegyes bogyós gyümölcsöket. Néhányat félretehetünk, hogy később díszítésként használhassuk. Ha a puncsot hidegen szereti, most tegyen hozzá jégkockákat. Ne feledje, hogy a jégkockák megolvadnak és felhígíthatják a puncsot, ezért a túl sok jég hozzáadása jelentősen felhígíthatja a puncsot. Érdemes egy nagy jégtömböt használni, vagy a puncs egy részét egy gyűrűben vagy tálcán lefagyasztani, és helyette ezt hozzáadni.
Díszítse a puncsot friss mentalevelekkel, hogy színt és frissességet kölcsönözzön neki.
Azonnal tálaljuk. Ha szükséges, a puncs néhány órára hűtőszekrénybe is tehető.
Élvezze felelősségteljesen a következő partiján vagy összejövetelén. A Zesty fruit splash alkoholmentes puncsot mindenki élvezheti, ezért mindenképpen készítsen belőle sokat!