HIRDETŐ

Zöldséges paella

A zöldséges paella egy ízletes, színes étel, amely mindenféle zöldséggel tökéletesen egészül ki. Ez a spanyol különlegesség rizsből és különféle zöldségekből készül, és így egy tökéletes húsmentes alternatíva a hagyományos paellához.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 nagy vöröshagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 1 l zöldségalaplé Hozzáadott
  • 400 g ta-rizs Hozzáadott
  • 2 nagy paradicsom, kockázva Hozzáadott
  • 2 nagy paprika, kockázva Hozzáadott
  • 100 g zöldborsó Hozzáadott
  • 1 ks zöldpadlizsán, kockázva Hozzáadott
  • 100 g bab (zöld vagy más) Hozzáadott
  • fél teáskanál sáfrányos szín Hozzáadott
  • só és frissen őrölt bors ízlés szerint Hozzáadott
  • friss petrezselyem, apróra vágva a tálaláshoz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Melegítse fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben, majd adjon hozzá aprított hagymát és fokhagymát, és főzze őket, amíg megpuhulnak.

2. Lépés

Adjon hozzá zöldségalaplét, rizst, kockázott paradicsomot, paprikát, zöldborsót, padlizsánt, babot, sáfrányos színt, sót és borsot.

3. Lépés

Fedje le a serpenyőt és főzze a paellát alacsony lángon kb. 40 percig, vagy amíg a rizs megpuhul és az összes folyadék felszívódik.

4. Lépés

Keverje meg, hogy biztosan minden összetevő jól összekeveredjen, majd fedje le és hagyja állni kb. 5 percig.

5. Lépés

Tálalja a zöldséges paellát friss petrezselyemmel megszórva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új