HIRDETŐ

Zsíros Kenyér

A Zsíros Kenyér autentikus, tradicionális magyar étel, melyet gyakran fogyasztanak reggelire vagy vacsorára. Az egyszerűségében rejlik a zsenialitása: frissen sült, ropogós kenyér, rajta egy réteg finom disznózsír és egy csipetnyi só. Egy igazi gyomorbarát fogás, melyet akár otthon is elkészíthetsz néhány egyszerű hozzávalóból.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Slice kenyér Hozzáadott
  • 50 Gram disznózsír Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Sütse meg a kenyeret a kívánt ropogósságig.

2. Lépés

Miközben a kenyér sül, olvassza meg a disznózsírt egy mikrohullámú sütőben vagy egy kis serpenyőben.

3. Lépés

Amikor a kenyér elkészült, helyezze rá a zsírt, egyenletesen eloszlatva azt a kenyér felületén.

4. Lépés

Szórja meg a zsíros kenyeret egy csipetnyi sóval.

5. Lépés

Szolgálja fel azonnal, hogy a kenyér még meleg és ropogós legyen. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új