HIRDETŐ

Forrás: repinanatoly from Getty Images Pro

A legjobb csokoládétorta

Ez a csokoládétorta a legjobb! Csokoládémázzal kombinálva felülmúlhatatlan.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10

A testület számára:

  • 200 g sima liszt Hozzáadott
  • 200 g porcukor Hozzáadott
  • 100 g Kakaó Hozzáadott
  • 1 csomagolás sütőpor Hozzáadott
  • csipetnyi só Hozzáadott
  • 200 ml Tej Hozzáadott
  • 200 ml Olajok Hozzáadott
  • 4 db Tojás Hozzáadott

A feltéthez:

  • 200 g étcsokoládé Hozzáadott
  • 100 g Vaj Hozzáadott
  • 2 EK Tej Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Egy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat: liszt, cukor, kakaó, sütőpor és só. Ez a lépés azért fontos, hogy az összes hozzávaló egyenletesen keveredjen, és a sütemény tökéletesen ízletes és puha legyen.

2. Lépés

Adjuk hozzá a tejet és az olajat a száraz hozzávalókhoz, majd adjuk hozzá a tojásokat. Keverjük össze az egészet jól.

3. Lépés

Öntsük a tésztát egy kizsírozott és lisztezett sütőformába. Süssük 180 fokon körülbelül 45-50 percig.

4. Lépés

Amíg a kéreg sül, készítsük el a feltétet. Olvasszuk fel a csokoládét és a vajat együtt gőz fölött, adjuk hozzá a tejet, és keverjük össze az egészet alaposan. A máz könnyen felvihető és szép fényes lesz.

5. Lépés

Öntse vagy csak csorgassa a meleg mázat a megsült és kihűlt süteményre.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új