HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: planet_fox

A legjobb édesburgonya-sültkrumpli

Ez az édesburgonya-sültkrumpli remek alternatíva a klasszikusnak. Ropogósak a felületen és puha belül, ráadásul tele vannak vitaminokkal és rostokkal. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető, nagyszerű köret vagy egészséges snack.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 db Nagy édes burgonyák Hozzáadott
  • 2 EK olívaolaj Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 1 tk őrölt paprika Hozzáadott
  • 1 tk Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Mosson megtisztított édesburgonyát. Vágja őket hasábburgonyává (nem kell meghámozni őket).

2. Lépés

Tegye a sültkrumplit egy nagy tálba, adjon hozzá olívaolajat, sót, őrölt paprikát és fekete borsot. Jól keverje össze.

3. Lépés

Melegítse elő a sütőt 200°C-ra. Terítse szét a hasábburgonyákat egy sütőpapírral bélelt tepsin úgy, hogy ne fedjék egymást.

4. Lépés

Süsse a sültkrumplit körülbelül 30 percig, vagy amíg aranybarna és ropogós nem lesz. 15 perc után fordítsa meg őket.

5. Lépés

Próbáljon ki egy darabot, hogy belül puha-e. Ha igen, akkor kész van. Ha nem, süssön még néhány percig.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek