HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: planet_fox

A legjobb édesburgonya-sültkrumpli

Ez az édesburgonya-sültkrumpli remek alternatíva a klasszikusnak. Ropogósak a felületen és puha belül, ráadásul tele vannak vitaminokkal és rostokkal. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető, nagyszerű köret vagy egészséges snack.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 db Nagy édes burgonyák Hozzáadott
  • 2 EK olívaolaj Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 1 tk őrölt paprika Hozzáadott
  • 1 tk Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Mosson megtisztított édesburgonyát. Vágja őket hasábburgonyává (nem kell meghámozni őket).

2. Lépés

Tegye a sültkrumplit egy nagy tálba, adjon hozzá olívaolajat, sót, őrölt paprikát és fekete borsot. Jól keverje össze.

3. Lépés

Melegítse elő a sütőt 200°C-ra. Terítse szét a hasábburgonyákat egy sütőpapírral bélelt tepsin úgy, hogy ne fedjék egymást.

4. Lépés

Süsse a sültkrumplit körülbelül 30 percig, vagy amíg aranybarna és ropogós nem lesz. 15 perc után fordítsa meg őket.

5. Lépés

Próbáljon ki egy darabot, hogy belül puha-e. Ha igen, akkor kész van. Ha nem, süssön még néhány percig.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új