HIRDETŐ
Forrás: canva
Almás diós kevert
Ez a könnyen elkészíthető, ízletes sütemény tökéletes választás lehet egy kellemes délutáni teázáshoz vagy a hétvégi családi összejövetelekhez. A süteményt gazdagítja az almák és dió természetes íze, melyek kiválóan kiegészítik egymást. Az egyszerű összetevők ellenére a végeredmény egy omlós, zamatos és illatos finomság lesz, amely garantáltan mindenkit levesz a lábáról.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
Tészta
- 300 g liszt
- 200 g vaj
- 100 g porcukor
- 1 Csomag sütőpor
Töltelék
- 500 g alma
- 100 g dió
- 1 teáskanál Fahéj
- 100 g cukor
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
1. lépés: A tészta elkészítése
2. Lépés
2. lépés: Az almák előkészítése és a töltelék elkészítése
3. Lépés
3. lépés: Az almák beleforgatása a tésztába és a sütőben való sütése