HIRDETŐ

Almas pite töltelék

Az Almas pite töltelék tökéletes a klasszikus amerikai almas pite elkészítéséhez, amely ízletes csemege a családi összejövetelekhez. Az almák édes-savanyú ízét remekül kiegészíti a fahéj és a cukor, a vaj pedig extra ízt és gazdagságot ad a tölteléknek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 6 Közepes méretű alma Hozzáadott
  • 1 Csésze granulált cukor Hozzáadott
  • 2 teáskanál őrölt fahéj Hozzáadott
  • 4 evőkanál vaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál kukoricakeményítő Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Hámozd meg az almákat és vágd őket vékony szeletekre.

2. Lépés

Egy nagy serpenyőben olvaszd meg a vajat közepes hőfokon.

3. Lépés

Adj hozzá almát, cukrot, fahéjat és kukoricakeményítőt, majd keverd össze őket.

4. Lépés

Párold a keveréket, amíg az almák megpuhulnak és a máz vastag és ragacsos lesz. Ez körülbelül 15-20 percig tart.

5. Lépés

Amikor kész, hagyd kihűlni a tölteléket, mielőtt beletennéd a pitébe. Ha túl meleg, az tönkreteheti a tésztát.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új