HIRDETŐ

Forrás: zia_shusha from Getty Images

Bableves zöldségekkel és füstölt hússal

Ízletes és laktató bableves zöldségekkel, amelyet a füstölt hús íze egészít ki.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Bab Hozzáadott
  • 1 db sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 1 db Petrezselyem Hozzáadott
  • 2 db Burgonya Hozzáadott
  • 200 g Füstölt hús Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • 2 db Paradicsom Hozzáadott
  • fokhagyma Hozzáadott
  • babérlevél Hozzáadott
  • új fűszerek Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A babot áztassa be vízbe, lehetőleg egy éjszakán át. Csöpögtessük le, és forraljuk fel egy fazék vízben, adjuk hozzá az olajat, az egész hagymát, a fokhagymát, a babérlevelet és a szegfűborsot.

2. Lépés

Főzzük a babot körülbelül egy órán át, amíg megpuhul.

3. Lépés

Közben egy serpenyőben megpirítjuk az apróra vágott hagymát, sárgarépát, petrezselymet és a kockára vágott burgonyát.

4. Lépés

Adja hozzá a darabokra vágott füstölt húst.

5. Lépés

Adja hozzá a zöldségeket és a kolbászt a babhoz, és főzze további 20 percig.

6. Lépés

Ezután adjuk hozzá az apróra vágott paradicsomot, és fűszerezzük sóval és borssal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új