HIRDETŐ
Forrás: zia_shusha from Getty Images
Bableves zöldségekkel és füstölt hússal
Ízletes és laktató bableves zöldségekkel, amelyet a füstölt hús íze egészít ki.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g Bab
- 1 db sárgarépa
- 1 db The Onion
- 1 db Petrezselyem
- 2 db Burgonya
- 200 g Füstölt hús
- só, bors
- 2 db Paradicsom
- fokhagyma
- babérlevél
- új fűszerek
- olaj
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
A babot áztassa be vízbe, lehetőleg egy éjszakán át. Csöpögtessük le, és forraljuk fel egy fazék vízben, adjuk hozzá az olajat, az egész hagymát, a fokhagymát, a babérlevelet és a szegfűborsot.
2. Lépés
Főzzük a babot körülbelül egy órán át, amíg megpuhul.
3. Lépés
Közben egy serpenyőben megpirítjuk az apróra vágott hagymát, sárgarépát, petrezselymet és a kockára vágott burgonyát.
4. Lépés
Adja hozzá a darabokra vágott füstölt húst.
5. Lépés
Adja hozzá a zöldségeket és a kolbászt a babhoz, és főzze további 20 percig.
6. Lépés
Ezután adjuk hozzá az apróra vágott paradicsomot, és fűszerezzük sóval és borssal.