HIRDETŐ

Forrás: FB: Jedlo je krásne

Birkapörkölt

Ez a nagyszerű birkapörkölt a hagyományos magyar konyha jellegzetes fogása, gazdag ízvilágával és finom fűszeres aromájával. A recept lassú párolást igényel, hagymával, paprikával és egyéb fűszerekkel, amik hazug ízletes mártást eredményeznek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 900 g birkahús Hozzáadott
  • 3 EK paradicsompüré Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • őrölt pirospaprika Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A bárányhúst kockára vágjuk.

2. Lépés

Meghámozzuk és apróra vágjuk a hagymát.

3. Lépés

A fazékban felmelegítjük az olajat és megpirítjuk a hagymát.

4. Lépés

A hagymát piros paprikával megfújjuk, megsózzuk és fűszerezzük.

5. Lépés

Végül adjuk hozzá a bárányt a fazékhoz, és amikor levét adja, öntsük fel vízzel, és pároljuk puhára.

6. Lépés

A párolás végén adjuk hozzá a paradicsompürét a pörköltökhöz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új