HIRDETŐ
Borjúfasírtok

Borjúfasírtok

Fantasztikus recept, amit generációkon át adtak tovább

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 112 kg marhahús front Hozzáadott
  • 500 g Darabka kacsamáj Hozzáadott
  • 1 kg Telecích morkových kostí na vývar Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • szerecsendió Hozzáadott
  • Rosemary Hozzáadott
  • 100 g vaj Hozzáadott
  • 70 g Liszt sima Hozzáadott
  • 1 dcl Fehér száraz bor Hozzáadott
  • 1 l Borjúcsontleves Hozzáadott
  • 150 ml Smetana Hozzáadott
  • 2 db babérlevél Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

100 perc.
1. Lépés

A tálba tegye a darált borjúlapockát, megtisztítva és felvágott kacsamájat, és a főtt borjúcsontokból származó velőt, mindent jól keverjen össze vagy aprítson fel, borsozzon és sózzon.

2. Lépés

Ebből a keverékből karbonádokat vagy golyókat készítenek, amelyeket aranybarnára sütnek vajon.

3. Lépés

A szöveget egy finom krémes szószba helyezik, amelyet így készítettek elő.

4. Lépés

Elolvasszuk a vajat, hozzáadjuk a babérlevelet, egy evőkanál nádcukrot, amit hagyunk a vajon kicsit karamellizálódni, megszórjuk sima liszttel és alaposan összekeverjük. Ezután felöntjük száraz borral és borjú alaplével.

5. Lépés

Keverjük össze és főzzük simára, majd tejszínnel finomítjuk és friss rozmaringgal, snidlinggel, szerecsendióval és sóval ízesítjük.

6. Lépés

A mártást a húspogácsákra öntjük és lassan, körülbelül 15 percig hagyjuk a tűzhelyen lassan főni.

7. Lépés

Tálaljuk grízgaluskával a pirított tésztából és friss fűszernövényekkel.

Borjúfasírtok - előkészítő lépés 1

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák