HIRDETŐ

Forrás: Lilechka75 from Getty Images

Borsópüré tejszínnel

A tejszínes borsópüré a kedvenc kísérőm a húsokhoz. Imádom a finom állagát és az enyhén édes ízét, amit a sima borsó tartalmaz. Az elkészítése egyáltalán nem bonyolult, és a tejszínnel a borsó egészen új dimenziót kap.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Fagyasztott borsó Hozzáadott
  • 200 ml Tejszínhab Hozzáadott
  • Só, fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Tegyük a borsót egy lábasba, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy ellepje a borsót. Közepes lángon pároljuk körülbelül 15 percig, amikor a borsónak puhának kell lennie. Az én javaslatom az, hogy inkább hagyjuk a borsót egy kicsit tovább főni, minthogy kemény legyen.

2. Lépés

A borsót főzés után lecsepegtetjük, és visszatesszük a fazékba. Adjuk hozzá a tejszínt, sót és borsot. Merülőmixerrel pürésítsük simára. ň

3. Lépés

Tálaljuk a pürét melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek