HIRDETŐ

Forrás: Lilechka75 from Getty Images

Borsópüré tejszínnel

A tejszínes borsópüré a kedvenc kísérőm a húsokhoz. Imádom a finom állagát és az enyhén édes ízét, amit a sima borsó tartalmaz. Az elkészítése egyáltalán nem bonyolult, és a tejszínnel a borsó egészen új dimenziót kap.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Fagyasztott borsó Hozzáadott
  • 200 ml Tejszínhab Hozzáadott
  • Só, fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Tegyük a borsót egy lábasba, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy ellepje a borsót. Közepes lángon pároljuk körülbelül 15 percig, amikor a borsónak puhának kell lennie. Az én javaslatom az, hogy inkább hagyjuk a borsót egy kicsit tovább főni, minthogy kemény legyen.

2. Lépés

A borsót főzés után lecsepegtetjük, és visszatesszük a fazékba. Adjuk hozzá a tejszínt, sót és borsot. Merülőmixerrel pürésítsük simára. ň

3. Lépés

Tálaljuk a pürét melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új