HIRDETŐ

Forrás: ivanna-pavliuk from Canva

Bulgur saláta paradicsommal, uborkával és petrezselyemmel

Ez a frissítő nyári saláta tele van egészséges hozzávalókkal és kiváló ízekkel. A bulgur tartalmasságot ad a salátának, míg a paradicsom, uborka és petrezselyem friss, ropogós hangulatot kölcsönöz. Ez az étel ideális köretként vagy könnyű ebédként.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Fő összetevők

  • 150 g bulgur Hozzáadott
  • 2 db paradicsom Hozzáadott
  • 1 db uborka Hozzáadott
  • 1 Petrezselyem zöldje Hozzáadott

Öltözködés

  • 2 kanalak olívaolaj Hozzáadott
  • 1 Kanál citromlé Hozzáadott
  • 12 teáskanál tengeri só Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Tegye a bulgurt a fazékba, öntse le a csomagoláson lévő utasítások szerint vízzel és főzze, amíg meg nem puhul. Ezután hagyja kihűlni.

2. Lépés

Vágja kis darabokra a paradicsomot és a uborkát. Az petrezselyem finoman vágva.

3. Lépés

Egy kis tálban keverje össze az olívaolajat, a citromlevet, a sót és a borsot.

4. Lépés

Tegyen bulgurt, aprított zöldséget és öntetet egy nagy tálba. Keverje jól össze.

5. Lépés

Szolgálja fel azonnal a salátát.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új