HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/_qmFCERCzzpVNDc6sxkj/39cbb4ad8ec0a1b1bd94d4a9f97869.jpeg)
Forrás: YanaKovalenko from Getty Images
Cseresznye eltevés hidegen
Nem kell hozzá főzni, csak be kell tenni a hűtőbe, és már el is készült. Ez a recept ideális választás lehet, ha van egy kevés cseresznyénk, amit el szeretnénk tenni későbbi fogyasztásra.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 kg cseresznye
- 500 g cukor
- 1 ks citromlé
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
Mossuk meg a cseresznyéket, csumázzuk ki őket és tegyük őket egy tálba.
2. Lépés
Adjuk hozzá a cukrot és a citromlét, majd keverjük jól össze.
3. Lépés
Tegyük a tálba a cseresznyéket, fedjük le és tegyük a hűtőbe legalább egy éjszakára, hogy az ízek jól összeérjenek.
4. Lépés
Másnap már fogyasztható, de a hűtőben hosszú ideig eláll.