HIRDETŐ

Forrás: Adam Calaitzis from Getty Images

Csirke mustármártással

Finom csirke receptje, amelyet mustármártással borítanak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 db csirkemell Hozzáadott
  • 4 EK Mustár Hozzáadott
  • 3 EK méz Hozzáadott
  • 200 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A csirkemelleket megtisztítjuk, sóval és borssal fűszerezzük, majd egy serpenyőben, olajban mindkét oldalukat megsütjük.

2. Lépés

Amikor a hús jól megpirult, adjuk hozzá a mustárt és a mézet, keverjük össze az egészet, és pároljuk egy darabig. A mézet és a mustárt ebben a sorrendben kell hozzáadni - először a mustárt, majd a mézet, hogy elérjük az édesség és a fűszeresség ideális kombinációját.

3. Lépés

Végül adjuk hozzá a főzőtejszínt, keverjük össze újra, és hagyjuk fedő alatt kb. 10 percig főni.

4. Lépés

A kész csirkét mézes-mustáros mártással és rizzsel tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új