HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/Rs2FQXo3A3xZFmwu4h-Z/caea1675a5cb4b9801c5ae596bc827.jpeg)
Csirkecombok krumpliból
Finom és egyszerű recept, amit mindenki imádni fog. A csirkehús és a krumpli tökéletes kombinációja.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Csirkecombok
- 4 db Csirkecombok
- 2 db The Onion
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 kanál őrölt paprika
- 1 kanál Só
- 1 kanál őrölt fekete bors
Burgonya
- 800 g Burgonya
- 2 kanalak olaj
- 1 kanál Só
- 1 kanál őrölt fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Előmelegítsük a sütőt 200 °C-ra.
2. Lépés
Tisztítsa meg és vágja apróra a hagymát, dörzsölje meg a fokhagymát.
3. Lépés
Sózza meg a csirkecombokat, ízesítse fűszerekkel, fokhagymával és őrölt paprikával. Adjon hozzá hagymát és hagyja pácolódni körülbelül 20 percig.
4. Lépés
Tisztítsa meg a krumplit, vágja szeletekre, sózza meg, fűszerezze.
5. Lépés
Tegyen marinált csirkecombokat és krumplit a sütőbe.
6. Lépés
Sütse a sütőben körülbelül 60 percig.
7. Lépés
Ehhez az ételhez megszoktuk, hogy még rizst is készítünk.