HIRDETŐ

Forrás: Ravsky from Getty Images

Csirkehús tésztával és sajtmártással

A csirkehús tésztával és sajtmártással ízletes és egyszerű étel, amit bárki el tud készíteni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Tészta

  • 200 g tészta Hozzáadott
  • 1 kanál Hozzáadott
  • 1 kanál olaj Hozzáadott

Csirkehús

  • 2 Darabok csirkemell Hozzáadott
  • 1 kanál Hozzáadott
  • 1 kanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 2 kanalak olaj Hozzáadott

Nyers szósz

  • 200 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 100 g reszelt sajt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Főzzük a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint egy csipet sóval és olajjal, hogy ne ragadjanak össze. Amikor készen vannak, szűrjük le és tegyük félre.

2. Lépés

A csirke mellét sóval és fűszerekkel megszórjuk, majd olajon mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Ezután félretesszük és pihentetjük.

3. Lépés

A serpenyőbe hozzáadjuk a főzéshez szükséges tejszínt, és mérsékelt lángon melegítjük. Ezután hozzáadjuk a reszelt sajtot és lassan elolvasszuk. Az öntetet addig keverjük, amíg a sajt teljesen elolvad.

4. Lépés

A mártáshoz adjuk hozzá a pirított csirkehúst és hagyjuk tovább párolni még 5 percig.

5. Lépés

A kész húst mártással tálaljuk tésztával. És még megszórhatjuk egy kis reszelt sajttal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új