HIRDETŐ

Forrás: frederique wacquier from Getty Images

Csirkehús vargányával

Ez egy egyszerű, de ízletes csirkehús recept vargányával. Ez egy kiváló étel, amely a vacsora főfogása lehet.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Csirkehús Hozzáadott
  • 300 g Gombák Hozzáadott
  • 2 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 200 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 1 darab babérlevél Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Vágja a csirkehúst kisebb darabokra, és szórja meg sóval és fűszerekkel.

2. Lépés

Hámozza meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát.

3. Lépés

Tisztítsa meg a gombákat és szeletelje őket.

4. Lépés

Egy fazékban olvassza el a vajat és adjon hozzá csirkét. Aranybarnára sütse, majd vegye ki.

5. Lépés

Adja hozzá a hagymát, fokhagymát és gombát ugyanabba a fazékba. Főzze, amíg a hagyma nem lesz kissé aranybarna.

6. Lépés

Adja hozzá a csirkét vissza a fazékba, majd adjon hozzá babérlevelet.

7. Lépés

Hagyja a keveréket kb. 30 percig párolni alacsony hőmérsékleten.

8. Lépés

Ezután adjon hozzá tejszínt, és főzze további 10 percig.

9. Lépés

Szolgáld fel melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új