HIRDETŐ
Forrás: frederique wacquier from Getty Images
Csirkehús vargányával
Ez egy egyszerű, de ízletes csirkehús recept vargányával. Ez egy kiváló étel, amely a vacsora főfogása lehet.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g Csirkehús
- 300 g Gombák
- 2 darab The Onion
- 2 gerezd fokhagyma
- 200 ml főzőtejszín
- 1 darab babérlevél
- őrölt fekete bors
- só
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Vágja a csirkehúst kisebb darabokra, és szórja meg sóval és fűszerekkel.
2. Lépés
Hámozza meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát.
3. Lépés
Tisztítsa meg a gombákat és szeletelje őket.
4. Lépés
Egy fazékban olvassza el a vajat és adjon hozzá csirkét. Aranybarnára sütse, majd vegye ki.
5. Lépés
Adja hozzá a hagymát, fokhagymát és gombát ugyanabba a fazékba. Főzze, amíg a hagyma nem lesz kissé aranybarna.
6. Lépés
Adja hozzá a csirkét vissza a fazékba, majd adjon hozzá babérlevelet.
7. Lépés
Hagyja a keveréket kb. 30 percig párolni alacsony hőmérsékleten.
8. Lépés
Ezután adjon hozzá tejszínt, és főzze további 10 percig.
9. Lépés
Szolgáld fel melegen.