HIRDETŐ

Csirkemáj pörkölt

Egy igazi hagyományos magyar fogás, amely levesek mellé vagy akár csak egy finom friss kenyérrel is tökéletes. A csirkemáj pörkölt gazdag ízekkel rendelkezik, melyet a hagymás, paprikás alap ad.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g csirkemáj Hozzáadott
  • 2 evőkanál étolaj Hozzáadott
  • 1 ks nagy fej hagyma Hozzáadott
  • 1 evőkanál édes nemes paprika Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt bors Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A hagymát apróra vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk.

2. Lépés

Levesszük a tűzről, hozzáadjuk az őrölt paprikát, majd gyorsan összekeverjük.

3. Lépés

Visszatesszük a tűzre, hozzáadjuk a megtisztított és feldarabolt csirkemájat, majd megszórjuk borssal, sóval, és zúzott fokhagymával.

4. Lépés

Lehetőleg kis lángon, körülbelül 25-30 percig pörköltetjük, közben többször megkeverjük.

5. Lépés

Ha a máj megpuhult, forrón, friss kenyérrel tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek