HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/AtMyXZPFMJY9G1ar3jpi/59d977e9efc8ed05a6c7f1846729d8.jpeg)
Forrás: Youtube
Csokimáz zserbóra
Egyszerű csokimáz, ami bármelyik süti tetejére tökéletes ízesítés.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 2 dl habtejszín
- 20 dkg étcsokoládé
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Egy kis lábasban a tejszínt felmelegítjük.
2. Lépés
Az étcsokit apró darabokra törjük, majd a meleg tejszínt ráöntjük. Ha elkezd a csoki felolvadni, szép fényesre keverjük.
3. Lépés
Az elkészült langyos mázzal bevonhatunk tortákat, süteményeket, de gyümölcsöket is mártogathatunk bele.