HIRDETŐ
Forrás: Slatan from Canva
Csont nélküli csirkecombok a grillen
Jó recept csont nélküli csirkecombokra, amelyeket könnyedén elkészíthet grillezve.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
Fő alkotóelemek
- 6 Darabok csont nélküli csirkecombok
- 2 teáskanál Só
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
Pácolás
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 darab citrom
- 2 EK olívaolaj
- 1 teáskanál Rosemary
- 1 teáskanál Kakukkfű
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Mossa meg a csirkecombokat és szórja meg őket sóval és fűszerekkel.
2. Lépés
Készítsen marinádot. A fokhagymagerezdeket meghámozzuk és apróra vágjuk vagy présen áttörjük. Az olívaolajat összekeverjük a fokhagymával, citrommal, rozmaringgal és kakukkfűvel.
3. Lépés
Pácolja be a csirkecombokat. Öntse le a marináddal a csirkecombokat, és hagyja őket legalább 30 percig pácolódni.
4. Lépés
Melegítse elő a grillet és süssön combokat 7-8 percig mindkét oldalon, amíg aranybarnák és teljesen átsültek. Rendszeresen kenje őket a sütés alatt a marináddal.