HIRDETŐ

Forrás: Slatan from Canva

Csont nélküli csirkecombok a grillen

Jó recept csont nélküli csirkecombokra, amelyeket könnyedén elkészíthet grillezve.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

Fő alkotóelemek

  • 6 Darabok csont nélküli csirkecombok Hozzáadott
  • 2 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott

Pácolás

  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 darab citrom Hozzáadott
  • 2 EK olívaolaj Hozzáadott
  • 1 teáskanál Rosemary Hozzáadott
  • 1 teáskanál Kakukkfű Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Mossa meg a csirkecombokat és szórja meg őket sóval és fűszerekkel.

2. Lépés

Készítsen marinádot. A fokhagymagerezdeket meghámozzuk és apróra vágjuk vagy présen áttörjük. Az olívaolajat összekeverjük a fokhagymával, citrommal, rozmaringgal és kakukkfűvel.

3. Lépés

Pácolja be a csirkecombokat. Öntse le a marináddal a csirkecombokat, és hagyja őket legalább 30 percig pácolódni.

4. Lépés

Melegítse elő a grillet és süssön combokat 7-8 percig mindkét oldalon, amíg aranybarnák és teljesen átsültek. Rendszeresen kenje őket a sütés alatt a marináddal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új