HIRDETŐ

Forrás: Mariya von Pixabay

Darált húsos serpenyő póréhagymával és paprikával - recept

Ez az egyszerű és kiadós étel az egyik kedvencem, ha rövid idő alatt egészséges és ízletes ételt akarok készíteni. A zamatos darált hús és a póréhagyma tökéletes keveréke, amely minden édesszájú embert kielégít.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Darált marhahús Hozzáadott
  • 1 póréhagyma Hozzáadott
  • 3 különböző színű Paprika Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 4 Tablespoon olívaolaj Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 12 Teáskanál őrölt pirospaprika Hozzáadott
  • 180 ml zöldségleves Hozzáadott
  • Egy kis víz a keverék hígításához Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

35 perc.
1. Lépés

Először is mossuk meg a póréhagymát, és vágjuk fel szeletekre. Hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymagerezdeket. Mossuk meg és tisztítsuk meg a paprikát, majd vágjuk csíkokra.

2. Lépés

Melegítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben. Adjuk hozzá a darált húst, és röviden pirítsuk meg. Ezután adjuk hozzá a póréhagymát, a paprikát, a hagymát és a fokhagymát, és pirítsuk körülbelül 5 percig. Ízesítse a keveréket őrölt pirospaprikával, sóval és borssal. Öntsük hozzá a zöldséglevest, és pároljuk további 15 percig. Időnként keverjük meg. Végül vegyük le a serpenyőt a tűzről, és fűszerezzük, ha szükséges. Tálalja a póréhagymás-paprikás fasírtot azonnal, például tésztával.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek