HIRDETŐ

Forrás: Mariya von Pixabay

Darált húsos serpenyő póréhagymával és paprikával - recept

Ez az egyszerű és kiadós étel az egyik kedvencem, ha rövid idő alatt egészséges és ízletes ételt akarok készíteni. A zamatos darált hús és a póréhagyma tökéletes keveréke, amely minden édesszájú embert kielégít.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Darált marhahús Hozzáadott
  • 1 póréhagyma Hozzáadott
  • 3 különböző színű Paprika Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 4 Tablespoon olívaolaj Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 12 Teáskanál őrölt pirospaprika Hozzáadott
  • 180 ml zöldségleves Hozzáadott
  • Egy kis víz a keverék hígításához Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

35 perc.
1. Lépés

Először is mossuk meg a póréhagymát, és vágjuk fel szeletekre. Hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymagerezdeket. Mossuk meg és tisztítsuk meg a paprikát, majd vágjuk csíkokra.

2. Lépés

Melegítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben. Adjuk hozzá a darált húst, és röviden pirítsuk meg. Ezután adjuk hozzá a póréhagymát, a paprikát, a hagymát és a fokhagymát, és pirítsuk körülbelül 5 percig. Ízesítse a keveréket őrölt pirospaprikával, sóval és borssal. Öntsük hozzá a zöldséglevest, és pároljuk további 15 percig. Időnként keverjük meg. Végül vegyük le a serpenyőt a tűzről, és fűszerezzük, ha szükséges. Tálalja a póréhagymás-paprikás fasírtot azonnal, például tésztával.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák