Forrás: Pixabay
Deluxe ropogós ropogós csirke ujj szendvicsek
A ropogós csirkecombok, a krémes majonéz és a ropogós saláta kellemes keveréke két ízletes kenyérszelet között - ezek a csirkecombos szendvicsek tökéletes ételek a nap bármely szakában. Nemcsak a csirkéből származó protonokkal vannak tele, de a kenyérből származó szénhidrátok gondoskodnak arról is, hogy jóllakottnak és jóllakottnak érezd magad.
Hozzávalók
- 12 darabok Csirke ujjakból
- 6 Szendvics zsemle
- 1 csésze Majonéz
- 1⁄2 fej Jégsaláta, aprítva
- 2 Paradicsom, vékonyan felszeletelve
- só és bors ízlés szerint
- 1⁄2 csésze Barbecue szósz (nem kötelező)
Eljárás
Kezdje a csirkecombok felmelegítésével a csomagolás utasításai szerint.
Amíg a csirkeujjak melegednek, készítse elő a zsemléket úgy, hogy mindegyik zsemle egyik oldalát bőségesen megkeni majonézzel.
Miután a csirkeujjak felmelegedtek, helyezzen két darabot a majonézes oldalra minden zsemlére.
Tegyünk néhány paradicsomszeletet a csirkeujjakra.
Szórjuk a paradicsomra a felaprított salátát minden szendvicsre.
A salátára csöpögtessünk egy kis barbecue szószt, ha szeretnénk.
Helyezze a zsemle másik felét a salátára.
Ismételje meg ezt a folyamatot az összes szendvicsnél.
Tálaljuk azonnal, amíg a csirkeujjak még melegek, vagy csomagoljuk be őket, hogy útközben is fogyaszthassuk!