HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Deluxe ropogós ropogós csirke ujj szendvicsek

A ropogós csirkecombok, a krémes majonéz és a ropogós saláta kellemes keveréke két ízletes kenyérszelet között - ezek a csirkecombos szendvicsek tökéletes ételek a nap bármely szakában. Nemcsak a csirkéből származó protonokkal vannak tele, de a kenyérből származó szénhidrátok gondoskodnak arról is, hogy jóllakottnak és jóllakottnak érezd magad.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 12 darabok Csirke ujjakból Hozzáadott
  • 6 Szendvics zsemle Hozzáadott
  • 1 csésze Majonéz Hozzáadott
  • 12 fej Jégsaláta, aprítva Hozzáadott
  • 2 Paradicsom, vékonyan felszeletelve Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 12 csésze Barbecue szósz (nem kötelező) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Kezdje a csirkecombok felmelegítésével a csomagolás utasításai szerint.

2. Lépés

Amíg a csirkeujjak melegednek, készítse elő a zsemléket úgy, hogy mindegyik zsemle egyik oldalát bőségesen megkeni majonézzel.

3. Lépés

Miután a csirkeujjak felmelegedtek, helyezzen két darabot a majonézes oldalra minden zsemlére.

4. Lépés

Tegyünk néhány paradicsomszeletet a csirkeujjakra.

5. Lépés

Szórjuk a paradicsomra a felaprított salátát minden szendvicsre.

6. Lépés

A salátára csöpögtessünk egy kis barbecue szószt, ha szeretnénk.

7. Lépés

Helyezze a zsemle másik felét a salátára.

8. Lépés

Ismételje meg ezt a folyamatot az összes szendvicsnél.

9. Lépés

Tálaljuk azonnal, amíg a csirkeujjak még melegek, vagy csomagoljuk be őket, hogy útközben is fogyaszthassuk!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új