HIRDETŐ

Diófélékkel és szárított gyümölcsökkel készített Csokis müzli

A csokis müzli reggeli gabonapehely, amelyet csokoládés ízesítővel, diófélékkel és szárított gyümölcsökkel kombinálunk. Ezek a hozzávalók biztosítják a szükséges rost, fehérje és energia mennyiséget. Ezt a finom és tápláló müzlit 30 perc alatt el lehet készíteni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 2 Csésze zabpehely Hozzáadott
  • 12 Csésze méz Hozzáadott
  • 12 Csésze kókuszolaj Hozzáadott
  • 14 Csésze cukrozatlan kakaópor Hozzáadott
  • 12 Csésze mogyoró földimogyoró vagy mandula Hozzáadott
  • 12 Csésze szárított aszalt gyümölcsök (mazsola vörös áfonya stb.) Hozzáadott
  • 14 teáskanál Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.

2. Lépés

Egy tálban összekeverjük a zabpelyhet, a sót, az aszalt gyümölcsöket és a dióféléket.

3. Lépés

Egy kis serpenyőben felolvasztjuk a mézet és a kókuszolajat, majd hozzáadjuk a kakaóport.

4. Lépés

Az olajos keveréket a zabbal összekeverjük, majd elterítjük egy sütőpapírral bélelt tepsire.

5. Lépés

15-20 percig sütjük, amíg a zab aranybarna nem lesz. Közben néhányszor megkeverjük, hogy egyenletesen piruljon.

6. Lépés

Hagyjuk teljesen kihűlni, majd tetszés szerinti méretű darabokra törjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új