HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ZFkcFLrhzGFv0aB5Oen5/4ede131da1af6fcbe9fd657e51449b.jpeg)
Diós répatorta
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
- 150 g önserkentő liszt
- 1⁄2 csomag szódabikarbóna
- 260 darab reszelt sárgarépa
- 110 g kristálycukor
- 1⁄2 tk Vanília paszta vagy vanília cukor
- 70 g Dió
- 1⁄2 teáskanál Fahéj
- 60 g olvasztott vaj
- őrölt gyömbér
- 2 tojás
- szárított gyümölcs
- 250 g tejföl
- 100 g fehér csokoládé
- 1 vaníliás cukor
HIRDETŐ
Eljárás
35 perc.
1. Lépés
Reszeljük le a répát és adjuk hozzá az összes többi hozzávalót. Alaposan keverjük össze és tegyük a sütőbe.
2. Lépés
A hűtött süteményt majd csokoládé és tejszín mázzal öntjük le.
3. Lépés
Végül díszítsük fel magunknak
4. Lépés
Sütjük kb. 25-30 percig 180 fokon.