HIRDETŐ

Forrás: udra from Getty Images

Ecetes céklalé

Egészséges és vitamindús ital, tökéletes a téli napokra. Az ecetes cékla egészségügyi előnyei jól ismertek - probiotikumok forrása, javítja az emésztést, erősíti az immunrendszert. Az elkészített lé rendkívül finom, és egyszerűen elkészíthető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Savanyú cékla Hozzáadott
  • 1 darab citrom Hozzáadott
  • 2 kanalak méz Hozzáadott
  • 1 liter Víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Vágja kisebb darabokra a savanyú céklát, helyezze bele a fazékba, öntse fel vízzel és főzzön alacsony lángon körülbelül 10 percig.

2. Lépés

Főzés után, hagyja a céklát szobahőmérsékleten lehűlni.

3. Lépés

Hűlés után helyezze a céklát a mixerbe, adjon hozzá citromlevet és mézet. Keverje simára.

4. Lépés

Szűrd le a levet egy szűrőn, hogy megszabadulj a cékla maradványaitól.

5. Lépés

A savanyú céklalé készen áll a felszolgálásra. Tárolhatod a hűtőben néhány napig.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új