HIRDETŐ

Forrás: FB: Olcsó de kiadós Receptek

Egyszerű cigánypecsenye

A cigánypecsenye egy egyszerű, de ízletes magyar étel. A hús szaftos, fűszeres, és roppanós széllel rendelkezik. Ezt az egyszerű receptet bárki el tudja készíteni a saját konyhájában.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 250 g sertéstarja Hozzáadott
  • 150 g füstölt szalonna Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 ek fűszerpaprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál Majoránna Hozzáadott
  • 2 ek Mustár Hozzáadott
  • 4 ek napraforgó olaj Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Készítse el a pácot. Öntsük az olajat egy tálba, reszeljük bele a fokhagymát, adjuk hozzá a paprikát és a majoránnát.

2. Lépés

Ezután adjuk hozzá a mustárt, sót és borsot - keverjük össze.

3. Lépés

Szeletelje fel a húst ujjnyi darabokra. Ne ütögesse őket.

4. Lépés

Legalább 1 órán át áztassa őket a pácban.

5. Lépés

Szeletelje fel a füstölt szalonnát, és forró serpenyőben süsse meg.

6. Lépés

Süsse meg a sertésszeleteket a szalonnából kiolvasztott zsírban.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek