HIRDETŐ

Forrás: FB: Olcsó de kiadós Receptek

Egyszerű cigánypecsenye

A cigánypecsenye egy egyszerű, de ízletes magyar étel. A hús szaftos, fűszeres, és roppanós széllel rendelkezik. Ezt az egyszerű receptet bárki el tudja készíteni a saját konyhájában.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 250 g sertéstarja Hozzáadott
  • 150 g füstölt szalonna Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 ek fűszerpaprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál Majoránna Hozzáadott
  • 2 ek Mustár Hozzáadott
  • 4 ek napraforgó olaj Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Készítse el a pácot. Öntsük az olajat egy tálba, reszeljük bele a fokhagymát, adjuk hozzá a paprikát és a majoránnát.

2. Lépés

Ezután adjuk hozzá a mustárt, sót és borsot - keverjük össze.

3. Lépés

Szeletelje fel a húst ujjnyi darabokra. Ne ütögesse őket.

4. Lépés

Legalább 1 órán át áztassa őket a pácban.

5. Lépés

Szeletelje fel a füstölt szalonnát, és forró serpenyőben süsse meg.

6. Lépés

Süsse meg a sertésszeleteket a szalonnából kiolvasztott zsírban.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új