HIRDETŐ

Forrás: Freepik

Egyszerű Sauteed fokhagymás Bok Choy Stir-Fry

A fokhagymás Bok Choy egy gyors, egyszerű és ízletes ázsiai köret, friss bok choy-ból, amelyet sós fokhagymával párolunk. Ez az egészséges és vegánbarát étel tele van tápanyagokkal és ízekkel. Egyszerű, mégis bővelkedik a vajas fokhagymás ízben, amely tökéletesen párosítható bármelyik kedvenc ázsiai ihletésű ételével.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 5 font bok choy Hozzáadott
  • 1 evőkanál étolaj (tetszés szerint, de a szezámolaj nagyszerű ízt ad) Hozzáadott
  • 412 szegfűszeg fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 1 evőkanál szójaszósz Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • Pirospaprika pehely (nem kötelező) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Kezdjük azzal, hogy levágjuk a bok choy szárának alját. Ezután alaposan öblítse le őket, hogy eltávolítsa a szemcséket. Válassza le a leveles zöldeket a szárról, majd vágja őket falatnyi darabokra.

2. Lépés

Egy nagy serpenyőben vagy wokban közepes lángon melegítsük fel az olajat. Amint felforrósodott, adjuk hozzá a felaprított fokhagymát, és gyakran keverjük meg.

3. Lépés

Amint a fokhagyma aranybarnára sül, adjuk hozzá a bok choy szárát. Pár percig kevergetve pirítsa ezeket, mielőtt beledobja a zöld leveleket.

4. Lépés

Adjuk hozzá a szójaszószt, némi sót és borsot. Folytassa a kevergetve sütést, amíg a zöldségek megfonnyadnak, és a szárak ropogósra sülnek. Ez körülbelül 2 percet vesz igénybe.

5. Lépés

Ha használunk, szórjuk meg pirospaprikapehellyel. Győződjön meg róla, hogy minden összeállt és jól bevonja, majd vegye le a tűzről.

6. Lépés

Tálalja a fokhagymás Bok Choy-t az Ön által kedvelt ázsiai főétel mellé, vagy akár önmagában is könnyű ételként.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új