HIRDETŐ

Forrás: Freepik

Egyszerű Sauteed fokhagymás Bok Choy Stir-Fry

A fokhagymás Bok Choy egy gyors, egyszerű és ízletes ázsiai köret, friss bok choy-ból, amelyet sós fokhagymával párolunk. Ez az egészséges és vegánbarát étel tele van tápanyagokkal és ízekkel. Egyszerű, mégis bővelkedik a vajas fokhagymás ízben, amely tökéletesen párosítható bármelyik kedvenc ázsiai ihletésű ételével.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 5 font bok choy Hozzáadott
  • 1 evőkanál étolaj (tetszés szerint, de a szezámolaj nagyszerű ízt ad) Hozzáadott
  • 412 szegfűszeg fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 1 evőkanál szójaszósz Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • Pirospaprika pehely (nem kötelező) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Kezdjük azzal, hogy levágjuk a bok choy szárának alját. Ezután alaposan öblítse le őket, hogy eltávolítsa a szemcséket. Válassza le a leveles zöldeket a szárról, majd vágja őket falatnyi darabokra.

2. Lépés

Egy nagy serpenyőben vagy wokban közepes lángon melegítsük fel az olajat. Amint felforrósodott, adjuk hozzá a felaprított fokhagymát, és gyakran keverjük meg.

3. Lépés

Amint a fokhagyma aranybarnára sül, adjuk hozzá a bok choy szárát. Pár percig kevergetve pirítsa ezeket, mielőtt beledobja a zöld leveleket.

4. Lépés

Adjuk hozzá a szójaszószt, némi sót és borsot. Folytassa a kevergetve sütést, amíg a zöldségek megfonnyadnak, és a szárak ropogósra sülnek. Ez körülbelül 2 percet vesz igénybe.

5. Lépés

Ha használunk, szórjuk meg pirospaprikapehellyel. Győződjön meg róla, hogy minden összeállt és jól bevonja, majd vegye le a tűzről.

6. Lépés

Tálalja a fokhagymás Bok Choy-t az Ön által kedvelt ázsiai főétel mellé, vagy akár önmagában is könnyű ételként.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek