HIRDETŐ

Egyszerű tarja pác

A tarja pác egy egyszerű, ám ízletes húsétel, amely szaftos és fűszeres. A húst előző nap bepácoljuk, majd sütőben vagy grillen készítjük el. Jól illik hozzá a sült krumpli és a savanyúság.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg tarja Hozzáadott
  • 2 evőkanál Mustár Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál Paprika Hozzáadott
  • 1 evőkanál Majoránna Hozzáadott
  • 1 evőkanál pirospaprika Hozzáadott
  • 1 evőkanál fokhagymapor Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál cukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A húst mossuk meg és szárítsuk meg.

2. Lépés

Egy tálban keverjük össze a páchoz való hozzávalókat, majd masszírozzuk be vele a húst mindkét oldalán.

3. Lépés

Tegyük a húst egy zárható műanyag tasakba vagy légmentesen zárható tálba, majd tegyük be a hűtőbe legalább egy éjszakára.

4. Lépés

Közvetlenül sütés előtt vegyük ki a húst a hűtőből és hagyjuk szobahőmérsékletre melegedni.

5. Lépés

Sütőben vagy grillen süssük a húst 180 fokon kb. 45-50 percig, hogy átsüljön és szép aranybarna legyen.

6. Lépés

Tálaljuk forrón friss salátával és sült krumplival.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új