HIRDETŐ

Egyszerű tarja pác

A tarja pác egy egyszerű, ám ízletes húsétel, amely szaftos és fűszeres. A húst előző nap bepácoljuk, majd sütőben vagy grillen készítjük el. Jól illik hozzá a sült krumpli és a savanyúság.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg tarja Hozzáadott
  • 2 evőkanál Mustár Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál Paprika Hozzáadott
  • 1 evőkanál Majoránna Hozzáadott
  • 1 evőkanál pirospaprika Hozzáadott
  • 1 evőkanál fokhagymapor Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál cukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A húst mossuk meg és szárítsuk meg.

2. Lépés

Egy tálban keverjük össze a páchoz való hozzávalókat, majd masszírozzuk be vele a húst mindkét oldalán.

3. Lépés

Tegyük a húst egy zárható műanyag tasakba vagy légmentesen zárható tálba, majd tegyük be a hűtőbe legalább egy éjszakára.

4. Lépés

Közvetlenül sütés előtt vegyük ki a húst a hűtőből és hagyjuk szobahőmérsékletre melegedni.

5. Lépés

Sütőben vagy grillen süssük a húst 180 fokon kb. 45-50 percig, hogy átsüljön és szép aranybarna legyen.

6. Lépés

Tálaljuk forrón friss salátával és sült krumplival.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Ebéd

2585 receptek

Sütemények

829 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek