HIRDETŐ

Forrás: homydesign from Getty Images

Eper torta piskótatésztából

Ízletes nyári eper torta, amely piskótatésztából készült.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
12

Gyakran

  • 200 g önserkentő liszt Hozzáadott
  • 150 g vaj Hozzáadott
  • 50 g cukor Hozzáadott
  • 1 db nagy tojás Hozzáadott
  • 1 teáskanál sütőpor Hozzáadott

Tartalom

  • 500 g friss eper Hozzáadott
  • 200 g cukor Hozzáadott
  • 1 csomagolás zselatinpor Hozzáadott
  • tejszínhab Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Tészta: keverje össze az összes hozzávalót, és gyúrja össze a tésztát. Öntse azt egy tortaformába, és süssük előmelegített sütőben 180°C-on, körülbelül 20 percig.

2. Lépés

Elkészítés: Mossa meg a szamócákat, vágja darabokra, és főzze együtt a cukorral körülbelül 15 percig, amíg a cukor fel nem oldódik és a szamócák ki nem engedik levüket. Ezután adjon hozzá zselatint, és főzze még 5 percig alacsony hőmérsékleten.

3. Lépés

A testre kenje fel a felvert tejszínt és helyezze rá az epret.

4. Lépés

Ismételje meg kétszer, és díszítse a tortát eperrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új