HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Eperkrém tortába

Kezdőknek is ajánlott krém tortákhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 40 dkg Eper Hozzáadott
  • 50 dkg mascarpone Hozzáadott
  • 5 dl habtejszín Hozzáadott
  • 25 dkg porcukor Hozzáadott
  • 48 ks vajas keksz Hozzáadott
  • 150 g étcsokoládé Hozzáadott
  • 150 ml habtejszín a tetejére Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Az epret alaposan megmossuk, lecsumázzuk, botmixerrel pépesítjük. Szűrőn átszűrhetjük a magok miatt.

2. Lépés

A mascarponét porcukorral összekeverjük, belerakjuk az összeturmixolt epret és a kemény habbá vert tejszínhabot. Óvatosan összekeverjük.

3. Lépés

Egy tepsi vagy jénai tál alját kirakjuk a keksz felével, rákenjük a krémet, majd a tetejét beborítjuk a maradék keksszel.

4. Lépés

A csokit a tejszínnel vízgőz felett összeolvasztjuk, majd langyosan a süti tetejére öntjük. Hagyjuk állni fél napot a hűtőben. A kekszek mentén szelhető.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új