HIRDETŐ

Epres-mascarponés-vaníliás krémes

Gyors eper torta mascarpone-val.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

  • 200 g kekszek Hozzáadott
  • 100 g vaj Hozzáadott
  • 2 kanalak cukor Hozzáadott
  • 1 vaníliás cukor Hozzáadott

A kitöltéshez:

  • 500 g mascarpone Hozzáadott
  • 100 ml Tejszín habosításhoz Hozzáadott
  • 100 g cukor Hozzáadott
  • 2 vaníliás cukor Hozzáadott

Díszítéshez:

  • 400 g Eper Hozzáadott
  • 3 kanalak porcukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először készítse el a tésztát. Zúzzuk össze a kekszeket porrá és keverjük össze az olvasztott vajjal, cukorral és vaníliás cukorral. Az összeállított keveréket elosztjuk a tortaformában. Hűtőbe tesszük.

2. Lépés

Eközben készítsük elő a tölteléket. Egy tálban keverjük össze a mascarponét, a tejszínt, a cukrot és a vaníliás cukrot.

3. Lépés

A tölteléket a kész tésztára rakjuk, és legalább három órára behelyezzük a hűtőszekrénybe.

4. Lépés

Végül elkészítjük a torta tetejére kerülő eperkeveréket. Egy tálban összekeverjük az epret a cukorral, majd ezzel a keverékkel bevonjuk a teljes felületet. Készen áll a szolgálásra.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új