HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/qX2-g0p5_3ijJF-y6W1I/f254e3585e147208ee28d0b94e8411.jpeg)
Fehér csokoládé hab
Kitalálnád, mi az a fő összetevő ebben a habban? Ne öntsd ki a csicseriborsó vizet. Ehhez a desszerthez csak két összetevő szükséges, és ez az egyikük.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
3
- 150 ml Főtt csicseriborsó leves
- 100 g fehér csokoládé
HIRDETŐ
Eljárás
10 perc.
A csicseriborsó vizét felverjük habbá. A csokoládét megolvasztjuk és belekeverjük a habba. A habot poharakba öntjük és a hűtőbe tesszük. Közben elkészíthetjük a csokoládémázat. Én a mázhoz olvasztott csokoládét használtam egy kis tejjel, keverve otthoni karamellel. A mázat a habra öntjük és díszítjük.