HIRDETŐ

Fehér spárga leves

Ebben a receptben használhat fehér vagy zöld spárgát.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
3
  • 1 Kötet Spárga Hozzáadott
  • 3 burgonya Hozzáadott
  • 1 Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 evőkanál borsó Hozzáadott
  • 150 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 12 póréhagyma Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • vaj Hozzáadott
  • 12 teáskanál Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • Szerecsendió Hozzáadott
  • zúzott kömény Hozzáadott
  • croutons Hozzáadott
  • Maroknyi megmosott és finomra vágott petrezselyemzöldet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A póréhagymát és az áttört fokhagymát vajon pirítjuk.

2. Lépés

Hozzáadjuk a szeletelt spárgát, a krumplit, a petrezselymet, a borsót.

3. Lépés

Fűszerezzük, keverjük össze és pihentessük egy ideig.

4. Lépés

Megtöltjük vízzel és puhára főzzük.

5. Lépés

Ha a zöldség puha, turmixoljuk le és adjunk hozzá tejszínt.

6. Lépés

Hagyjuk párologni és állítsuk le.

7. Lépés

Ízlés szerint fűszerezzük és szolgáljuk fel.

8. Lépés

Tálaltam zsemlekockákkal és petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új