HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Finom szaftos Régimódi sertésragu

Ez a régimódi sertésragu egy baráti összejövetelre tökéletes – a hagyományos magyar ízeket viszont garantáltan mindenki imádni fogja! Finom, szaftos és ízletes: ezekkel a jelzőkkel illethetjük ezt a kiváló magyar ételt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 600 Gram sertéshús (lapocka vagy tarja) Hozzáadott
  • 2 nagy fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 Paprika Hozzáadott
  • 1 paradicsom Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 csapott evőkanál pirospaprika Hozzáadott
  • 1 kiskanál ételízesítő Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • olaj vagy zsír a dinszteléshez Hozzáadott
  • 1 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A húst mosd meg, tisztítsd meg és vágd kisebb, egyforma darabokra, majd tedd félre.

2. Lépés

A hagymát pucold meg és vágd apróra, a paprikát és a paradicsomot vágd kisebb darabokra.

3. Lépés

Egy nagyobb serpenyőben hevíts olajat vagy zsírt, majd a felkockázott hagymát üvegesre dinszteld.

4. Lépés

Add hozzá a húst, és pirítsd meg minden oldalán.

5. Lépés

Amikor a hús már kifehéredett, szórd meg pirospaprikával, és add hozzá a fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot is.

6. Lépés

Sózd, borsozd, add hozzá az ételízesítőt, majd szórd meg kevés vízzel, és főzd puhára.

7. Lépés

Ha szükséges, közben öntsd fel vízzel.

8. Lépés

A végén az ételnek sűrű, ízletes szaftja legyen. Tálald főtt krumplival vagy rizzsel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új