HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Finom szaftos Régimódi sertésragu

Ez a régimódi sertésragu egy baráti összejövetelre tökéletes – a hagyományos magyar ízeket viszont garantáltan mindenki imádni fogja! Finom, szaftos és ízletes: ezekkel a jelzőkkel illethetjük ezt a kiváló magyar ételt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 600 Gram sertéshús (lapocka vagy tarja) Hozzáadott
  • 2 nagy fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 Paprika Hozzáadott
  • 1 paradicsom Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 csapott evőkanál pirospaprika Hozzáadott
  • 1 kiskanál ételízesítő Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • olaj vagy zsír a dinszteléshez Hozzáadott
  • 1 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A húst mosd meg, tisztítsd meg és vágd kisebb, egyforma darabokra, majd tedd félre.

2. Lépés

A hagymát pucold meg és vágd apróra, a paprikát és a paradicsomot vágd kisebb darabokra.

3. Lépés

Egy nagyobb serpenyőben hevíts olajat vagy zsírt, majd a felkockázott hagymát üvegesre dinszteld.

4. Lépés

Add hozzá a húst, és pirítsd meg minden oldalán.

5. Lépés

Amikor a hús már kifehéredett, szórd meg pirospaprikával, és add hozzá a fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot is.

6. Lépés

Sózd, borsozd, add hozzá az ételízesítőt, majd szórd meg kevés vízzel, és főzd puhára.

7. Lépés

Ha szükséges, közben öntsd fel vízzel.

8. Lépés

A végén az ételnek sűrű, ízletes szaftja legyen. Tálald főtt krumplival vagy rizzsel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek