HIRDETŐ

Forrás: monkeybusinessimages from Canva

Fokhagymás és rozmaringos sütött báránycomb

Ez a finom és aromás báránycomb fokhagymával és rozmaringgal aranybarnára sütve.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 db báránycomb Hozzáadott
  • 5 db fokhagyma Hozzáadott
  • 2 gallyak Rosemary Hozzáadott
  • 2 kanalak olívaolaj Hozzáadott
  • tengeri só Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 200 Celsius fokra.

2. Lépés

Mossuk meg és tisztítsuk meg a báránycomb. Hámozzuk meg a fokhagymát és öblítsük le a rozmaringot.

3. Lépés

Egy kis edényben keverje össze az olívaolajat, az összezúzott fokhagymát, a felaprított rozmaringot, a sót és a borsot.

4. Lépés

Kenje be ezt a keveréket a báránycomb minden oldalára.

5. Lépés

Helyezze a báránycombját egy tepsibe, esetleg egy sütőlapra.

6. Lépés

A combot körülbelül 2 órán át sütjük a sütőben, vagy amíg a hőmérő 70 Celsius-fokot mutat.

7. Lépés

Hagyja a sült báránycombját állni 10-15 percig, majd szeletelheti és tálalhatja.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek