HIRDETŐ

Forrás: monkeybusinessimages from Canva

Fokhagymás és rozmaringos sütött báránycomb

Ez a finom és aromás báránycomb fokhagymával és rozmaringgal aranybarnára sütve.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 db báránycomb Hozzáadott
  • 5 db fokhagyma Hozzáadott
  • 2 gallyak Rosemary Hozzáadott
  • 2 kanalak olívaolaj Hozzáadott
  • tengeri só Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 200 Celsius fokra.

2. Lépés

Mossuk meg és tisztítsuk meg a báránycomb. Hámozzuk meg a fokhagymát és öblítsük le a rozmaringot.

3. Lépés

Egy kis edényben keverje össze az olívaolajat, az összezúzott fokhagymát, a felaprított rozmaringot, a sót és a borsot.

4. Lépés

Kenje be ezt a keveréket a báránycomb minden oldalára.

5. Lépés

Helyezze a báránycombját egy tepsibe, esetleg egy sütőlapra.

6. Lépés

A combot körülbelül 2 órán át sütjük a sütőben, vagy amíg a hőmérő 70 Celsius-fokot mutat.

7. Lépés

Hagyja a sült báránycombját állni 10-15 percig, majd szeletelheti és tálalhatja.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új