HIRDETŐ
Forrás: monkeybusinessimages from Canva
Fokhagymás és rozmaringos sütött báránycomb
Ez a finom és aromás báránycomb fokhagymával és rozmaringgal aranybarnára sütve.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 db báránycomb
- 5 db fokhagyma
- 2 gallyak Rosemary
- 2 kanalak olívaolaj
- tengeri só
- Fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
Melegítse elő a sütőt 200 Celsius fokra.
2. Lépés
Mossuk meg és tisztítsuk meg a báránycomb. Hámozzuk meg a fokhagymát és öblítsük le a rozmaringot.
3. Lépés
Egy kis edényben keverje össze az olívaolajat, az összezúzott fokhagymát, a felaprított rozmaringot, a sót és a borsot.
4. Lépés
Kenje be ezt a keveréket a báránycomb minden oldalára.
5. Lépés
Helyezze a báránycombját egy tepsibe, esetleg egy sütőlapra.
6. Lépés
A combot körülbelül 2 órán át sütjük a sütőben, vagy amíg a hőmérő 70 Celsius-fokot mutat.
7. Lépés
Hagyja a sült báránycombját állni 10-15 percig, majd szeletelheti és tálalhatja.