HIRDETŐ

Fokhagymás garnélarák

Ízletes és aromás étel, amit még a kezdők is könnyen elkészíthetnek. A fokhagymás garnélarák ideális választás egy gyors ebédre vagy vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 200 g garnélarák Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 EK olívaolaj Hozzáadott
  • 1 db citrom Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Készítsen elő garnélarákot. Ha fagyasztottat használ, hagyja felolvadni.

2. Lépés

Hámozzuk meg a fokhagymát és kenjük meg.

3. Lépés

Forrózzuk az olívaolajat a serpenyőben, adjuk hozzá az áttört fokhagymát és pároljuk, míg illata lesz.

4. Lépés

Adjuk hozzá a garnélákat és pirítsuk 2-3 percig mindkét oldalán.

5. Lépés

Sózzuk meg, fűszerezzük és cseppentsünk rá citromlevet.

6. Lépés

Azonnal szolgáljuk fel. A fokhagymás garnélarák kitűnő friss kenyérrel vagy rizzsel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új