HIRDETŐ

Forrás: zeljkosantrac from Getty Images Signature

Fokhagymás pác

A fokhagymás pác különösen jól illik a grillezett húsokhoz, amelyek összetéveszthetetlen ízdimenziót kapnak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
3
  • 5 szegfűszeg Fokhagyma Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • őrölt paprika Hozzáadott
  • Citromlé Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Először is meghámozom a fokhagymagerezdeket, és fokhagymanyomón átnyomom őket egy tálba.

2. Lépés

A fokhagymához adok olajat, ízlés szerint sót (én kb. fél teáskanálnyit), kevés őrölt fekete borsot és őrölt paprikát.

3. Lépés

Végül citromlevet adok hozzá, amely nemcsak a húst kondicionálja a grillezéshez, hanem könnyű és friss ízt is ad neki.

4. Lépés

Mindent összekeverek, és néhány percig állni hagyom a pácot.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új