HIRDETŐ
Forrás: zeljkosantrac from Getty Images Signature
Fokhagymás pác
A fokhagymás pác különösen jól illik a grillezett húsokhoz, amelyek összetéveszthetetlen ízdimenziót kapnak.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
3
- 5 szegfűszeg Fokhagyma
- olaj
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt paprika
- Citromlé
HIRDETŐ
Eljárás
10 perc.
1. Lépés
Először is meghámozom a fokhagymagerezdeket, és fokhagymanyomón átnyomom őket egy tálba.
2. Lépés
A fokhagymához adok olajat, ízlés szerint sót (én kb. fél teáskanálnyit), kevés őrölt fekete borsot és őrölt paprikát.
3. Lépés
Végül citromlevet adok hozzá, amely nemcsak a húst kondicionálja a grillezéshez, hanem könnyű és friss ízt is ad neki.
4. Lépés
Mindent összekeverek, és néhány percig állni hagyom a pácot.