HIRDETŐ

Frankfurti virslis leves

Egy időtlen, egyszerű, gyors és főként ízletes frankfurti leves, mely szalámi hozzáadásával tökéletesen laktató.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • repceolaj Hozzáadott
  • 6 darab kolbász Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 4 darab burgonya Hozzáadott
  • 3 teáskanál őrölt paprika - édes Hozzáadott
  • zöldségleves vagy húsleves Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • Szárított vagy friss petrezselyem zöld Hozzáadott
  • tintahal Hozzáadott
  • kömény Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.

Egy kevés olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, amíg aranybarna nem lesz. Ezután adjuk hozzá a karikára vágott virsliket, amelyeket rövid ideig pirítsuk a kockára vágott krumplival. Állandó keverés közben adjuk hozzá a őrölt paprikát és a majorannát. Az egészet leöntjük húslevessel. Ha nincs húslevesünk, felhasználhatjuk a vízben feloldott húsleveskockát. Hozzunk forrásba, és főzzük addig, amíg a krumpli meg nem puhul. Ízesítsük sóval és fűszerekkel. A főzés végén adjuk hozzá az apróra vágott snidlinget és petrezselyemlevelet. A fűszernövények szépen átjárják a levest. Egyszerű, gyors és mindenekelőtt ízletes frankfurti leves, ami garantáltan laktató.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új