Frankfurti virslis leves
Egy időtlen, egyszerű, gyors és főként ízletes frankfurti leves, mely szalámi hozzáadásával tökéletesen laktató.
Hozzávalók
- repceolaj
- 6 darab kolbász
- 1 darab The Onion
- 4 darab burgonya
- 3 teáskanál őrölt paprika - édes
- zöldségleves vagy húsleves
- só és bors
- Szárított vagy friss petrezselyem zöld
- tintahal
- kömény
Eljárás
Egy kevés olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, amíg aranybarna nem lesz. Ezután adjuk hozzá a karikára vágott virsliket, amelyeket rövid ideig pirítsuk a kockára vágott krumplival. Állandó keverés közben adjuk hozzá a őrölt paprikát és a majorannát. Az egészet leöntjük húslevessel. Ha nincs húslevesünk, felhasználhatjuk a vízben feloldott húsleveskockát. Hozzunk forrásba, és főzzük addig, amíg a krumpli meg nem puhul. Ízesítsük sóval és fűszerekkel. A főzés végén adjuk hozzá az apróra vágott snidlinget és petrezselyemlevelet. A fűszernövények szépen átjárják a levest. Egyszerű, gyors és mindenekelőtt ízletes frankfurti leves, ami garantáltan laktató.