HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Friss vietnami tavaszi tekercs mártogatós szószok

Ez a vietnami tavaszi tekercs mártogatós szósz gazdag és pikáns kombinációt kínál, amely tökéletesen kiegészíti a friss és könnyű tavaszi tekercset. Sokoldalúan felhasználható, és könnyen ízlés szerint módosítható. Ez a szósz más vietnami ételekhez is jól illik, például a vermicelli tésztához és a salátacsomagoláshoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 2 szegfűszeg fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 1 Piros chili, kimagozva és vékonyan felszeletelve Hozzáadott
  • 3 EL Cukor Hozzáadott
  • 4 EL Halszósz (használjon szójaszószt a vegán változathoz) Hozzáadott
  • 4 EL Friss lime levet Hozzáadott
  • 12 csésze meleg víz Hozzáadott
  • 2 Közepes sárgarépa, gyufaszálakra vágva Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Egy kis tálban keverje össze a felaprított fokhagymát, a felszeletelt piros chilit, a cukrot, a halszószt és a lime levét. Keverjük addig, amíg a cukor teljesen feloldódik.

2. Lépés

Adja hozzá a meleg vizet a keverékhez, és jól keverje össze.

3. Lépés

Készítsük elő a sárgarépát úgy, hogy vékony gyufaszálakra vágjuk. Ezután adjuk hozzá a mártáshoz.

4. Lépés

Tálalás előtt legalább 30 percig hagyja állni a mártást, hogy az ízek összeérjenek.

5. Lépés

Miután leült, keverje meg még egyszer alaposan a mártást, majd tálalja mártogatós mártásként vietnami tavaszi tekercsekhez vagy más vietnami ételekhez.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Sütemények

833 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Gyors ételek

2152 receptek

Húsételek

1231 receptek

Hús

371 receptek

Desszert

1950 receptek

Saláták

275 receptek