HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/xE0p8DtEyxVMbMtsk2vE/eb5156cb485e3d33624a0dd2dd86a2.jpeg)
Forrás: FB: Varenie je radosť
Gesztenyepüré mascarponéval
Gyors desszert, amit mascarponéval és gesztenyepürével készíthetünk el.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 250 g gesztenyepüré
- 250 g mascarpone
- 50 g porcukor
- 250 ml Tejszínhab
- 1 EK rum
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
A mascarponét kihabosítjuk a porcukorral.
2. Lépés
Hozzáadjuk a lehűlt tejszínt és felverjük a krémet.
3. Lépés
Ízesítésként adhatunk hozzá egy kis rumot is.
4. Lépés
A hűtött gesztenyepürét reszelőn reszeljük le.
5. Lépés
A krémet és a reszelt gesztenyepürét váltakozva rétegezzük a poharakba.