HIRDETŐ

Görög saláta: A klasszikus ízvilág

Egy friss, ropogós és ízletes saláta, ami a mediterrán gasztronómia egyik alapétele

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 paradicsom Hozzáadott
  • 2 uborka Hozzáadott
  • 1 piros paprika Hozzáadott
  • 1 Fej hagyma Hozzáadott
  • 2 Fej fejes saláta Hozzáadott
  • apróra vágva Hozzáadott
  • 2 főtt tojás Hozzáadott
  • kockázva Hozzáadott
  • 14 Csésze olívaolaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál frissen facsart citromlé Hozzáadott
  • 1 teáskanál fokhagymakrém opcionális Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Keverj össze minden zöldséget egy nagy tálban.

2. Lépés

Keverj össze az olívaolajat, citromlevet, fokhagymakrémet (ha használsz), sót és borsot egy kis tálban.

3. Lépés

Öntsd az öntetet a zöldségekre, és jól forgasd össze, hogy minden zöldség részt kapjon belőle.

4. Lépés

Tálald hidegen, és szeletelt főtt tojással díszítve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új