HIRDETŐ
Görög saláta: A klasszikus ízvilág
Egy friss, ropogós és ízletes saláta, ami a mediterrán gasztronómia egyik alapétele
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 4 paradicsom
- 2 uborka
- 1 piros paprika
- 1 Fej hagyma
- 2 Fej fejes saláta
- apróra vágva
- 2 főtt tojás
- kockázva
- 1⁄4 Csésze olívaolaj
- 2 evőkanál frissen facsart citromlé
- 1 teáskanál fokhagymakrém opcionális
- és Só bors ízlés szerint
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Keverj össze minden zöldséget egy nagy tálban.
2. Lépés
Keverj össze az olívaolajat, citromlevet, fokhagymakrémet (ha használsz), sót és borsot egy kis tálban.
3. Lépés
Öntsd az öntetet a zöldségekre, és jól forgasd össze, hogy minden zöldség részt kapjon belőle.
4. Lépés
Tálald hidegen, és szeletelt főtt tojással díszítve.