HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/xMrbYvGcfADH1Qjaxrr5/74f0f6fdb491b089d22c9f53a6d87a.jpeg)
Forrás: oproko from Canva
Grillezett padlizsán
A grillezett padlizsán lédús és ízletes vegetáriánus étel. Ez az egyszerű és gyors recept tökéletes kombinációt nyújt a padlizsán édessége és a grill füstös íze között.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 2 db padlizsán
- 2 tk olívaolaj
- 1 tk Só
- 1 tk Fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Az első lépésben előkészítjük a padlizsánokat úgy, hogy megmossuk őket. A padlizsánokat ezután durva szeletekre vágjuk.
2. Lépés
Egy kis edényben összekeverjük az olívaolajat, a sót és a fekete borsot.
3. Lépés
Az ecset segítségével olívaolaj keverékével megkenjük az aubergine-t.
4. Lépés
A padlizsánt mindkét oldalán közepes lángon sütjük, amíg aranybarna színt és szaftos állagot nem kap.
5. Lépés
A grillezett padlizsánt a legjobb rögtön a grillezés után felszolgálni. Jó étvágyat!