HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Gyógynövény vaj

A gyógynövényes vaj nagyszerű módja a pékáruk, grillezett ételek vagy sült burgonya feldobásának.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 250 g Vaj Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 evőkanál Apróra vágott friss fűszernövények Hozzáadott
  • Só és őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Tegye a vajat egy tálba, és hagyja, hogy szobahőmérsékleten megpuhuljon.

2. Lépés

Tisztítsa meg a fokhagymagerezdeket, nyomja át egy fokhagymanyomón, és adja hozzá a vajhoz egy tálban.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá az apróra vágott fűszernövényeket, sót és borsot egy tálban. Megfelelő fűszernövények például a bazsalikom, a petrezselyem, a kapor.

4. Lépés

Az összes hozzávalót addig keverjük össze, amíg sima masszát nem kapunk. Használjon merőkanalat vagy elektromos kézi mixert.

5. Lépés

A kész gyógynövényes vajat fóliába csomagoljuk, és henger alakúra formázzuk. Tárolja a hűtőszekrényben.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új