HIRDETŐ
Gyros marinádban sült csirkehús

Gyros marinádban sült csirkehús

Minden egy tepsiből, a sütőben sült

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g csirkemell Hozzáadott
  • repceolaj Hozzáadott
  • Gyros fűszer Hozzáadott
  • 1 evőkanál paradicsompüré Hozzáadott
  • 1 Mustár Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • őrölt pirospaprika Hozzáadott
  • Szárított fokhagyma Hozzáadott
  • burgonya Hozzáadott
  • tengeri só Hozzáadott
  • friss fűszernövények Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

80 perc.
1. Lépés

Szeleteljük fel a csirkemellet. Egy tálba tegyünk repceolajat, mustárt, paradicsompürét, fokhagymát, sót, borsot, gyrost és őrölt paprikát.

2. Lépés

Alaposan összekeverjük és 30 percet pihentetjük.

3. Lépés

Kockára vágjuk a héjában lévő krumplit. Főzzük lobogó, sózott vízben 10 percig.

4. Lépés

Átöntjük a krumplit a tepsibe, fűszerezünk, és a tetejére friss fűszernövényeket teszünk.

5. Lépés

A húst áttesszük egy sütőtálba és betesszük a előmelegített sütőbe. 180 fokon sütjük 45 percig, vagy szükség szerint puhára.

6. Lépés

Jó étvágyat!😉

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új