HIRDETŐ

Forrás: Stefano Carocci from Getty Images

Gyümölcs tiramisu

A gyümölcstiramisu az egyik kedvenc desszertem. A hagyományos tiramisuhoz hasonlóan ez is lágy és krémes.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 500 g mascarpone Hozzáadott
  • 4 darab Tojás Hozzáadott
  • 100 g porcukor Hozzáadott
  • 2 csomagok E-mail Hozzáadott
  • 500 g Bogyós gyümölcsök Hozzáadott
  • Citromlé Hozzáadott
  • 50 ml Likőr Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Először is ossza a tojásokat fehérjére és sárgájára. A tojássárgáját verjük fel a porcukorral.

2. Lépés

Adjuk hozzá a mascarponét, és keverjük simára a keveréket.

3. Lépés

A tojásfehérjét verjük kemény habbá, és óvatosan forgassuk bele a mascarponés keverékbe.

4. Lépés

A kekszeket mártsuk a citromlével elkevert likőrbe. Vigyázzunk, hogy a kekszek ne legyenek túl puhák, elég rövid ideig kell áztatni őket.

5. Lépés

A forma aljára egy réteg áztatott kekszet, majd egy réteg krémet teszünk.

6. Lépés

Folytassa a rétegezést. A legfelső réteg a krém, erre kerül a gyümölcs.

7. Lépés

Hagyja a tiramisut néhány órát (lehetőleg egy éjszakán át) a hűtőben pihenni, hogy az ízek összeérjenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új