HIRDETŐ

Gyümölcsleves pudinggal

Ez a finom és könnyű gyümölcsleves tökéletes desszert bármilyen étkezéshez. A desszertet különleges pudinggal készítik, ami lágy, selymes és tökéletesen kiegészíti az ízletes gyümölcsleves ízét!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

Gyümölcsleves:

  • 500 g vegyes bogyós gyümölcs (eper, málna szeder) Hozzáadott
  • 1 l víz Hozzáadott
  • citrom leve Hozzáadott
  • 14 Csésze cukor Hozzáadott
  • 1 vaníliarúd Hozzáadott

Puding:

  • 1 Csomag pudingpor Hozzáadott
  • 212 Csésze tej Hozzáadott
  • 14 Csésze cukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

29 perc.
1. Lépés

A gyümölcsöket és a citromlevet tegyük egy nagy lábasba, majd adjuk hozzá a vizet, a cukrot és a vaníliarudat.

2. Lépés

A keveréket forraljuk fel, majd amikor a gyümölcsök teljesen felforrnak, állítsuk le a tűzhelyet, és hagyjuk kihűlni.

3. Lépés

A puding porát keverjük össze egy kevés tejben majd közepes lángon folyamatos keverés mellett forraljuk fel a maradék tejjel és cukorral.

4. Lépés

Amikor a puding sűrűvé válik, vegyük le a tűzről és hagyjuk hűlni.

5. Lépés

Kanalazzuk a gyümölcslevest egy tálba vagy mélytányérba, majd tegyük rá a pudingot.

6. Lépés

A tetejét díszítsük friss bogyós gyümölcsökkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új