HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Hagyományos mexikói friss paradicsom Salsa Verde

Élvezze a mexikói konyha autentikus pikantériáját ezzel a Tomatillo Salsa Verde-vel. Ez a recept kiváló kiegészítője a mindennapi étkezésnek. Tálalhatod nachoshoz, enchiladas fölé, vagy bármilyen mexikói ételhez egy kis plusz ízkavalkádért!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 112 font Friss paradicsom Hozzáadott
  • 12 csésze Finomra vágott fehér hagyma Hozzáadott
  • 12 csésze Apróra vágott korianderlevél Hozzáadott
  • 1 evőkanál Friss lime juice Hozzáadott
  • 2 Jalapeño paprika, kimagozva, kimagozva és apróra vágva Hozzáadott
  • 2 szegfűszeg fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Kezdjük azzal, hogy eltávolítjuk a paradicsom héját, és alaposan leöblítjük, hogy eltávolítsuk a ragacsos maradványokat. A tisztítás után vágjuk félbe őket.

2. Lépés

Tegye a paradicsomot, a Jalapeño paprikát, a fokhagymát és a hagymát egy tepsibe, és sütőben süsse, amíg a paradicsom megpirul. Ez általában körülbelül 7-10 percet vesz igénybe.

3. Lépés

Most óvatosan tegye át a sült paradicsomot, a jalapenót, a fokhagymát és a hagymát egy turmixgépbe. Adjuk hozzá az apróra vágott korianderleveleket és a friss lime levét.

4. Lépés

Turmixolja a főzetet, amíg durva püré nem lesz belőle.

5. Lépés

Tegye át a salsát egy tálalóedénybe, és élvezze a házi készítésű Tomatillo-Salsa Verde-t.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új