HIRDETŐ

Forrás: Akalashnikov00 from Getty Images

Hajdina kenyér

A hajdina kenyér finom, egészséges és gluténmentes alternatíva azok számára, akik alternatívát keresnek a hagyományos búzalisztből készített termékekhez. Ideális reggelire vagy leves mellé.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 500 g Hajdina kása Hozzáadott
  • 1 üveg meleg víz Hozzáadott
  • 1 csipetnyi Sók Hozzáadott
  • 2 kanalak Lenolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Keverje össze a hajdinát meleg vízzel és sóval, majd tegye félre 2 órára.

2. Lépés

2 óra elteltével adjunk hozzá lenolajat, keverjük össze és turmixoljuk sima tésztává.

3. Lépés

Helyezze a tésztát a sütőformába, majd helyezze a forró sütőbe és süssön 40 percig 180 Celsius fokon.

4. Lépés

A sütés után vegye ki a kenyeret a sütőből, és hagyja hűlni, mielőtt felvágná.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek