HIRDETŐ

Forrás: Akalashnikov00 from Getty Images

Hajdina kenyér

A hajdina kenyér finom, egészséges és gluténmentes alternatíva azok számára, akik alternatívát keresnek a hagyományos búzalisztből készített termékekhez. Ideális reggelire vagy leves mellé.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 500 g Hajdina kása Hozzáadott
  • 1 üveg meleg víz Hozzáadott
  • 1 csipetnyi Sók Hozzáadott
  • 2 kanalak Lenolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Keverje össze a hajdinát meleg vízzel és sóval, majd tegye félre 2 órára.

2. Lépés

2 óra elteltével adjunk hozzá lenolajat, keverjük össze és turmixoljuk sima tésztává.

3. Lépés

Helyezze a tésztát a sütőformába, majd helyezze a forró sütőbe és süssön 40 percig 180 Celsius fokon.

4. Lépés

A sütés után vegye ki a kenyeret a sütőből, és hagyja hűlni, mielőtt felvágná.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új