HIRDETŐ

Forrás: zi3000 from Getty Images

Hal grillezéséhez készült pác

Ez az egyszerű, de ízletes pác nem csak az ízét növeli a grillezett halnak, hanem a hús is szaftosabb, ízletesebb és teljesebb lesz. Ideális minden típusú halhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Pác

  • 60 ml olívaolaj Hozzáadott
  • 1 db lime Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál szárított oregánó Hozzáadott
  • Petrezselyem zöld Hozzáadott

Hal

  • 4 db halfilé Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Először egy kis tálban keverje össze az összes hozzávalót a pácléhez. Olívaolaj, lime lé, zúzott fokhagyma, só, fekete bors és oregano.

2. Lépés

Helyezze a halfileket egy nagy edénybe vagy pác táskába. Öntözze őket páclevéllel és hagyja őket a hűtőben legalább 30 percig, ideális esetben az éjszakán át.

3. Lépés

A halat majd közepesen magas hőmérsékleten, körülbelül 4 percig sütse mindkét oldalán.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák