HIRDETŐ

Forrás: zi3000 from Getty Images

Hal grillezéséhez készült pác

Ez az egyszerű, de ízletes pác nem csak az ízét növeli a grillezett halnak, hanem a hús is szaftosabb, ízletesebb és teljesebb lesz. Ideális minden típusú halhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Pác

  • 60 ml olívaolaj Hozzáadott
  • 1 db lime Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál szárított oregánó Hozzáadott
  • Petrezselyem zöld Hozzáadott

Hal

  • 4 db halfilé Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Először egy kis tálban keverje össze az összes hozzávalót a pácléhez. Olívaolaj, lime lé, zúzott fokhagyma, só, fekete bors és oregano.

2. Lépés

Helyezze a halfileket egy nagy edénybe vagy pác táskába. Öntözze őket páclevéllel és hagyja őket a hűtőben legalább 30 percig, ideális esetben az éjszakán át.

3. Lépés

A halat majd közepesen magas hőmérsékleten, körülbelül 4 percig sütse mindkét oldalán.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek