HIRDETŐ

Forrás: 4kodiak from Getty Images Signature

Hal sörtésztában

A recept finom halak sörtésztában, fél óra alatt kész.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 filék Bármilyen halból Hozzáadott
  • 1 üveg Lisztek Hozzáadott
  • 1 üveg Láger Hozzáadott
  • 1 pcs Tojás Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • Sütőolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Kezdetben készítse el a sörtésztát. Egy tálban keverjük össze a lisztet, a tojást és a sört. Lassan adjuk hozzá a sört, közben folyamatosan kevergetve, hogy ne képződjön csomó. Nagyon fontos, hogy a tészta olyan állagú legyen, mint a kissé sűrűbb kefir, ha túl sűrű, adjunk hozzá még egy kis sört. A tésztának jól be kell vonnia a halat, de le is kell folynia a halról, vékony réteget képezve.

2. Lépés

A halat ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.

3. Lépés

Melegítsük fel az olajat egy edényben. Ellenőrizze, hogy jól forrósodik-e, egy kis tésztacseppet belecseppentve. Ha azonnal sülni kezd, és gyorsan felúszik a tetejére, akkor az olaj megfelelően forró. Nem szabad túlhevíteni az olajat, mert akkor a hal nem sül meg jól.

4. Lépés

Kenje be minden egyes haldarabot a tésztával, és dobja a forró olajba. Süssük mindkét oldalát aranybarnára.

5. Lépés

A sült halat tegye félre papírtörlőre, hogy a felesleges zsiradékot felszívja.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új